reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Dinerkaart

Voorgerechten

Broodje erbij?

Kies voor ons heerlijke Havenbrood!

3.5

Havenbrood met smeersels

Hummus | aïoli | kruidenboter

3.5

Havenproeverij

Een parade van kleine voorgerechten, samgesteld door de chef

12.5

Crème brulée van geitenkaas (veg)

Gemarineerde komkommer | crostini | gekarameliseerde noten

8

Gemarineerde zalm

Gele curry | viskuit | gebakken uitjes | avocadocrème

10

Escargots

Desembrood | duivelse boter

7.5

Rundercarpaccio

Pitten | Old Amsterdam | rucola | kappertjes | rode ui Keuze uit: Chimichurri-dressing of truffelmayonaise

10.5

Extra: eendenlever

3.5

Yakitori van eend

Taugé | bosui | sesam

8

Pomodorisoep (veg)

Basilicum-marshmallow

5.5

Kreeftensoep

Cognacroom

7.5

Salades

Rundercarpaccio salade

Pitten | Old Amsterdam | rucola | kappertjes | rode ui Keuze uit: Chimichurri of truffelmayonaise

15,5

Extra: eendenlever

+ 3,5

Geitenkaas salade (veg)

Gemarineerde komkommer | gekarameliseerde noten | honing

13.5

Huizer-vissalade

Kabeljauw | zeewolf | garnalen | gerookte zalm | kappertjes | rode ui | venkel | yoghurt-limoendressing

14.5

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise

Hele dorade in zoutkorst

Rozemarijn | limoen | tomatenantiboise

19.5

Fish and chips

Schelvis | frites | remouladesaus

17

Saté Royaal van kippendijen

Komkommer-zoetzuur | kroepoek | gebakken uien keuze uit: Satésaus of BBQ-saus

17.5

Quiche (veg)

Broccoli | brie | cashewnoten | korstdeeg

15.5

Polenta (veg)

Geroosterde groentes | tijm | paprikasaus

14.5

Tamme eendenborst

Gemarineerde ui | zoete aardappelpuree | sereh-jus

18.5

Extra

Geroosterde groenten | gepofte zoete aardappel | regenboogsalade

2 p.s.

Steaks

Alle Steaks worden geserveerd met frites | kropsla | mayonaise

Keuze uit: Steaksaus | rodewijn jus | Beurre Café de Paris

Alle drie op een plank

voor 2 personen om te delen

29.5

Herefordt steak 250 gr

Deze steak komt van het Hereford ras, deze runderen lopen vrij rond en worden bijgevoerd met graan, wat ten goede komt aan de malsheid van het vlees.

24.5

Runderbavette 200 gr

In Amerika noemen ze dit “flank steak”, vlees uit de flank van de koe met een grove structuur, smaak met een “bite”.

19.5

Denver steak 225 gr

Dit mooie vlees komt uit de schouder van het rund, er zit bijzonder veel smaak aan. Mals en mooi gemarmerd vlees maar minder vet dan een ribeye.

21.5

Extra

Geroosterde groenten | gepofte zoete aardappel | regenboogsalade

p.s. 2

Kindermenu’s

De kindermenu’s zijn inclusief een kinderijsje.

Frites met appelmoes en mayonaise ook glutenvrij

keuze uit: kipnuggets | kibbeling | kroket | frikandelletjes

8,5

Kids vis van de dag

8,5

Pasta met tomatensaus

8,5

Amerikaanse pancakes

8,5

Nagerechten

Kaasplankje

4 kazen | kletzenbrood | perenstroop

11

Proeverij dessert

Een parade van nagerechten, samengesteld door de chef

10.5

Zondige sorbet

Framboos | perzik | peer | slagroom

7

Huizersoes

Chocolade-ijs | vanille-ijs | witte chocoladesaus

6.5

Cheesecake

Honing roomijs

6

Dame Blanche

In een nieuw jasje

7.5

Koffie compleet

Zoete lekkernijen | likeur naar keuze

7.5

Koffie compleet is ook te bestellen met: espresso | cappuccino | koffie verkeerd | thee


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/havenvan/public_html/wp-content/themes/g5_helium/page_menu.php on line 99

Lunchkaart

Keuze uit wit of bruin brood

Broodjes

Clubsandwich

Gerookte kip | bacon | tomaat | komkommer | rode ui | ei | frites

10.5

Gezond De Haven van Huizen (veg)

Avocado | zongedroogde tomaat | komkommer | hummus

6.5

Huisgemaakte tonijnsalade

Rode ui | kappertjes | bieslook

8

Huizer-vissalade

Kabeljauw | zeewolf | garnalen | kappertjes | rode ui | venkel | yoghurt-limoendressing

9

Ossenworst

Rode ui | rucola | piccalilly

7,5

Huisgemaakte soep

Soep van de chef

Wij vertellen u graag meer

6.5

Pomodorisoep (veg)

Basilicum marshmallow

5.5

Salade

Rundercarpaccio

Pitten | Old Amsterdam | rucola | kappertjes | rode ui Keuze uit: Chimichurri dressing of truffelmayonaise

15.5

Extra: eendenlever

+ 3,5

Geitenkaas salade (veg)

Gemarineerde komkommer | gekarameliseerde noten | honing

13.5

Huizer-vissalade

Kabeljauw | zeewolf | garnalen | gerookte zalm | rode ui | kappertjes | venkel | yoghurt-limoendressing

14.5

Voor de stevige trek

Kan niet kiezen

3 broodjes | ossenworst | garnalenkroket | geitenkaas

11.5

Fish and chips

Schelvis | frites | remouladesaus

17.5

Quiche (veg)

Broccoli | brie | cashewnoten | korstdeeg

15.5

Saté Royaal van kippendijen

Komkommer-zoetzuur | kroepoek | gebakken ui Keuze uit: satésaus of BBQ-saus

17.5

Warme lunchgerechten

Havenburger

Beefburger 190 gram | gebakken ei | tomaat | kaas | komkommer | avocado | frites | chorizo chutney

14.5

Uitsmijter Haven van Huizen

Spek | ui | champignons | kaas

9

Uitsmijters

Opties: kaas | ham | spek | champignons | tomaat | ui

7

Kroketten met brood

Twee kroketten | brood | mosterd

7.5

Amerikaanse pancakes

Keuze uit: spek en ahornsiroop of blauwe bessen compote

9.5

Melts

Aan tafel met de strijkbout ‘gebrande’ lauw-warm belegde boterhammen

Tuna Melt

Tonijnsalade | rode ui | kappertjes

8.5

Serranoham melt

Pomodori | hummus

9.5

Geitenkaas melt (veg)

Geitenkaascrème | tomaat | walnoot | honing

7.5

Voor de zoete trek

Groepskeuze Menu 32,5

Voorgerecht

Rundercarpaccio

Pitten | Old Amsterdam | rucola | kappertjes | rode ui Keuze uit: Chimichurri-dressing of truffelmayonaise

of

Gemarineerde zalm

Gele curry | viskuit | gebakken uitjes | avocadocrème

of

Crème brûlée van geitenkaas (veg)

Gemarineerde komkommer | crostini | gekarameliseerde noten

Hoofdgerecht

Fish and chips

Fish and chips

of

Bavette

In Amerika noemen ze dit “flank steak”, vlees uit de flank van de koe met een grove structuur, smaak met een “bite”.

of

Polenta (veg)

Geroosterde groentes | tijm | paprikasaus

Nagerecht

Cheesecake

Honing roomijs

of

Huizersoes

Chocolade-ijs | vanille-ijs | witte chocoladesaus

of

Zondige shake

Framboos | perzik | peer | slagroom

Maandmenu

Ook los te bestellen

Cappuccino van wildbouillon

Paddenstoelen | truffel

7

Hertenbiefstuk en hertepeper

Rode kool | pastinaak-crème | kruidkoekjus

21.5

Warm chocolade-taartje

Framboos | parfait van roze peper en crème fraîche

8

Menuprijs

32.5

Reserveer direct