Nieuws

’t Gooi en omgeving ontdekken?

Doe dat dan met happen & trappen. Met de route Gooische rijkdom fietst u door de prachtige omgeving van ’t Gooi en stopt u bij verschillende restaurants om te genieten van verschillende gerechten. De Haven van Huizen serveert ook een gerecht, fietst u langs?  

Theaterroute

Theaterroute Huizen

Van donderdag 6 t/m zaterdag 8 april vindt de theaterroute in Huizen plaats.Voor deze gelegenheid serveren wij alle dagen het theatermenu.

Eieren zoeken in Huizen

Paaskoekjes en eieren zoeken in Huizen

ij vinden dat eieren zoeken bij Pasen hoort. Daarom organiseren wij eieren zoeken in Huizen. Op 16 april van 10:00 tot 12:00 hebben wij leuke activiteiten gepland

Paasbrunch Haven van Huizen

Wij nodigen u en uw familie uit om 1ste en 2e paasdag tussen 12.00-15.00 Paasbrunchen bij ons. Wij hebben speciaal voor u een 5 gangen paasbrunch opgesteld voor maar 25 p.p.

Open Toptrouwlocatie Route

Om jullie als bruidspaar nog beter van dienst te zijn in de zoektocht naar de juiste locatie, neemt De Haven van Huizen deel aan de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 30 april 2016 van 11.00-17.00 uur

Eten in Huizen

Méér in maart

Heeft u deze maand plannen om te gaan eten in Huizen? De Haven van Huizen biedt méér! Iedere maandag tot en met donderdag geniet u van een zalig all-in menu.

Maak uw AH zegels op!

Wij verlengen de AH IENS actie met een maand. U kunt uw volle spaarkaarten t/m zondag 5 maart bij ons inleveren

Steakmarkt bij De Haven van Huizen

Elke laatste zaterdag van de maand uur bent u vanaf 17:30 harte welkom om vanaf onze steakmarkt een keuze te maken uit diverse soorten vlees.

Wanted: Sous-chef

Ben of ken jij onze nieuwe Sous-chef? Onze Chef-kok Jacky is op zoek naar een bevlogen Sous-Chef met ruime ervaring in de restaurantkeuken en banqueting.

Vrijdag Vismarkt

Vanaf 18:00 uur liggen de lekkerste verse vissen voor u klaar op ons gekoelde buffet. U mag zelf de vis uitkiezen en samen met onze chef-kok wordt de juiste bereidingswijze gekozen.  

Probu OnlineNieuws