reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Speelgoedactie

Speelgoedactie

Elk kind verdient een cadeau

Decembermaand cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een beperkt budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor.  Speelgoedbank-Hilversum biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Daarom dit jaar een speelgoedactie in De Haven van Huizen.

Wat doet Speelgoedbank-Hilversum?

De doelstelling van Speelgoedbank-Hilversum is het aanbieden van speelgoed aan gezinnen die niet of nauwelijks over de middelen beschikken om speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen. Speelgoed is geen eerste levensbehoefte, maar door te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind heeft het recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders of verzorgers!

Speelgoedactie bij De Haven van Huizen

Om kinderen uit deze gezinnen in Huizen en omgeving een leuk cadeautje te bezorgen staat er in december in restaurant De Haven van Huizen een grote Kerstboom. De Haven van Huizen roept hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen (graag schoon, compleet, in goede staat en geen gewelddadig speelgoed). In ruil daarvoor biedt De Haven van Huizen een gratis kopje koffie aan! In januari doneert De Haven van Huizen al het ingeleverde speelgoed aan Speelgoedbank-Hilversum.

Steun onze speelgoedactie, en maak kinderen blij!

Alvast een tafel reserveren in de decembermaand, klik hier.